Hae
Miia Suvi

Kuivan ihon helppo kosteutus

*Sisältää mainoslinkkejä

Evolve Super Berry bath and shower wash Skincity

Kuiva talvi-iho? Mulla ihan kiristelee. Tällä hetkellä kovimmilla on kädet, sääret, kyynärpäät, polvet ja jalkapohjat. Kasvoista puhumattakaan. Öö mitäs jäi jäljelle..? ? Rasvailu on silti tylsää, mut onneksi on vaihtoehtoja! Tässä hyvä vinkki kuivan ihon helppoon kosteutukseen: suihkuöljy.

Monikäyttöisyys on uusi musta

Olen monikäyttöisten tuotteiden ystävä: on kivaa, että kaapit eivät pursua kosmetiikkaa ja iholle laitettavien ainesosien määrä on mahdollisimman pieni varsinkin synteettisesti tuotettujen kemikaalien osalta. Siksi yritän aina valkata luomua, monipuolista ja toimivaa. Vaihtoehtoja on onneksi nykyään paljon.

Silti ilahduttaa, kun löytää uuden helmen. Sellainen on kosteuttava ja puhdistava suihkuöljy, joka sopii myös Pikkuihmisen kylpyöljyksi.

Kuivan ihon helppo kosteutus Skincity

Rasvailut minimiin? Kyllä kiitos!

Olen tosi huono rasvailemaan muuta kuin kasvoja ja käsiä. Kaveri suositteli tätä Evolven suihku- ja kylpyöljyä*, joka kosteuttaa ihoa jo suihkun aikana ja vartalonkosteutusta ei tarvitse tehdä läheskään joka suihkun jälkeen. Kesemmällä tämän Super Berry kylpy- ja suihkuöljyn kanssa kuulemma ei tarvitse rasvata ollenkaan.

Sopii mulle oikeinnnn hyvin.

Nyt talvipakkasilla hankin lisäkosteutukseksi jalkapohjille (tasohiomakoneen lisäksi) ja taipeille sarjan Super Berry Body Oilin*, jolla superkosteutan kuivimmat kohdat silloin, kun siltä tuntuu.

Öljy lukitsee kosteuden ihoon

Jotta iho pysyy kimmoisana, tulisi siellä olla riittävästi vesipohjaista kosteutta, joka sitten lukitaan iholle öljyllä. Tämä on mantrani kasvojen ihon hoidossa. Toimii myös vartalon osalta: suihkun kosteushyödyt jäävät iholle huomattavasti paremmin, kun ihon pesee suohkussa öljypohjaisella tuotteella.

Vinkkivitosena: kannattaa pestä pesuöljyllä suihkussa viimeiseksi kaiken muun peseytymisen jälkeen ja antaa suihkuöljyn vaikuttaa hetken. Näin saa täyden hyödyn irti kosteutustehosta kun öljyt eivät täysin huuhtoudu esim. hiuksia pestessä. Itse levitän suihkuöljyn koko iholle ja olla hetken iholla ennen kuin huuhdon. Tuon hetken olen vaan ja nautin marjaisesta tuoksusta. Siinä saa sellaisen pienen aromaterapeuttisen zen-hetken itselleen. Suihkun jälkeen iho ei tunnu öljyiseltä, ihan vaan luonnollisen pehmeältä.

Talvi-ihon helppo kosteutus kylpyöljyllä Evolve Skincity

sopii myös kylpyammeeseen

Pikkuihminen läträä tämän kanssa kylpyammeessa, siinä loiskiessa ehtii öljyt ravita ihoa mukavasti. Oispa mullekin riittävän iso amme!

Evolven hiusöljyä* ollaan käytetty myös molemmat. Pari-kolme tippaa latvoihin riittää.

Olen tykännyt tästä sarjasta tosi paljon ja aion kokeilla lisää! Bonusta vielä kauniista, minimalistisista pakkauksista, jotka näyttää tosi kivoilta kylppärissä. Luomua tietty! Saa esim Skincityn* sivuilta.

**Kuvien tuotteet saatu, kiitos Sugar Helsinki!

Onko sulla kuivan ihon kosteutusvinkkejä? Kommentoi alle! Mun tekee nyt mieli suihkuun tuoksuttelemaan kun tätä oikein mietin! Tunnen jo raikkaan tuoksun nenässäni. Palataan. ❤️

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *