Hae
Miia Suvi
Kaupallinen yhteistyö

Talvi-ihon pelastus (ja kantapäät kuntoon)

Kaupallinen yhteistyö: Naturellement.fi

Talvi saa mulla huulet halkeilemaan ja kantapäät oli niin karheat, että olisin voinut varmaan kiivetä puuhun suorin vartaloin. Iho huutaa lisäkosteutusta ja on varsinkin pesun jälkeen pinkeä. En jaksa valtavaa purkkimäärää, joten monikäyttöiset herkän ihon tuotteet – kyllä kiitos! Tässäpä oiva talvi-ihon pelastusduo – osallistu myös arvontaan, jossa voit voittaa sheavoin ja öljypohjaisen luomuputsarin itsellesi!

Arvonta! Talvi-ihon pelastus. Naturellement.fi verkkokaupasta saatava Florame-puhdistusöljy ja Karethic-sheavoi.

Yksi purkki riittää

Suht uusi tuttavuus on Karethicin sheavoi, joka on monipuolisen kosteutuksen tehopakkaus. Mulla on käytössä raffinoimatonta (käsittelemätöntä eli kaikki tehoaineet tallella) luomusheavoita, joka sopii lähes kaikkeen kosteutukseen kantapäistä kasvoihin ja jopa hiuksiin. Sopii erityisesti talvella kasvorasvaksi ja on muutenkin herkän ihon mahtava tehokosteuttaja. Ja on muuten myös tosi riittoisaa: kasvoille riittää ihan pieni määrä, jos tahtoo käyttää maskin omaisesti tai esimerkiksi kuorintana sokeriin sekoitettuna, niin toimii siinäkin ihanasti.

moniköyttöinen sheavoi

Viime aikoina olen kunnostanut sheavoilla mm. huulia ja kantapäitä: illalla rasvaa halkeileviin kantapäihin ja sit sukat jalkaan. Voiteella on tulehduksia ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka tekevät siitä ihanteellisen ekseeman, ihottumien, naarmujen (ja niiden neandertal-kantapäiden) hoitoon.

Talvi-ihon pelastus: öljypohjainen, rasvoittamaton puhdistusaine ja luomusheavoi.

Karethic on muuten Euroopan ainoa sertifioitu puhdistamaton luomusheavoi. Siinä on hyvin korkea välttämättömien rasvahappojen (erityisesti omega-9) pitoisuus ja lisäksi runsaasti E, F ja K -vitamiineja. Sheavoi ehkäisee ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä ja sopii myös esimerkiksi hierontaan ja käsirasvaksi. Kaikki nämä käyttötarkoitukset sopivat mulle paremmin kuin hyvin.

öljypohjainen luomuputsari

Ihon pingotusta on helpottanut myös öljypohjaiseen ihonpuhdistusaineeseen vaihtaminen. Nyt käytössä Floramen rauhoittava puhdistusöljy, jossa mm. kamomillavettä, rosmariiniöljyä ja aloe veraa.

Nyt saan arpoa teille nämä kaksi ihanaa talvi-ihon pelastajaa! Osallistu arvontaan Instagramissa: https://www.instagram.com/p/CZZohFpgueW/?utm_source=ig_web_copy_link

Ps. kolme kertaa sheavoita halkeileviin kantapäihin ja ne on parantuneet! Mii laiki.

Arvontaan luomu-ihonhoitoa yhteistyössa Naturellement.fi, Florame ja Karethic.

_______________

Seuraa meidän elämää myös InstassaFacebookissa tai lukaise edellinen postaus

Kaupallinen yhteistyö: Naturellement.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *