Hae
Miia Suvi

Ihana, syksyinen Fiskars

Viime viikonloppuna kävimme päiväreissulla Fiskarsissa. Muuten vaan ja koska oli syysloma. Edellisen kerran kävimme Fiskarsissa vuosi sitten kesällä, kun Pikkuihminen oli vielä aivan pieni. 

Siellä on tosi paljon nähtävää, vaikka osa paikoista onkin kiinni. Auki olivat ainakin sepän Takopaja (saatiin vihdoin metallituubinpuristaja) ja lasinpuhaltajan työhuone Bianco Blu, ihana ravintola Kuparipaja ja kahvila Pesula ja herttainen pikku museo. Lisäksi oli kirpparia, kauppaa ja useita ihania käsityömyymälöitä.

Kuparipajassa saimme niin maukasta ruokaa, että Fiskarsiin kannattaa mennä jo vain sen takia.Parasta karitsaa ikinä!

Kahvila Pesulasta tuli kertakäynnillä yksi lempikahviloistani maailmassa, niin täydellisesti se on sisustettu. Minimalistin unelma! Bonuksena laajahko lp-levyvalikoima ja soitin. Oli myös kasetteja ja kasettisoitin ehkä 60-luvulta. Siis niin täydellistä! Sori hehkutus mutta mieli lepäsi niin täydellisesti siellä, ihan kuin olisi kotiin tullut.

Venja Se & Friends -villapuodista Ostin Pikkuihmiselle Johanna K Design -merinovillakaulurin, tooosi nätti ja käytännöllinen. Siellä oli niin pljon muutakin ihanaa ja hauskaa villavaatetta, suosittelen!

Olin jotenkin jopa enemmän fiiliksissä Fiskarsista kuin kesällä. En tiedä miksi. Jotenkin se tuntui nyt autenttisemmalta kuin varsinaisen turistikauden aikana. Mutta siis, molempina aivannn ihana.

Ideoita muista kivoista syysreissukohteista suht lähellä Helsinkiä?

Takopajan aarteita  tutkimassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *