Hae
Miia Suvi
Kaupallinen yhteistyö

Kaupungin parhaat glögit

Kaupallinen yhteistyö: Kainoneule
Joulunajan ensimmäiset glögit nautittu ja aikamoiset glögit olikin! Vaikea enää pistää paremmaksi. Kaupungin parhaat glögit löytyvät ihan Helsingin sydämestä, St George-hotellin ravintoloista. Me olimme ystäväni Been kanssa hotellin Wintergarden-ravintolassa virittäytymässä joulun tunnelmaan.
Kaupungin parhaat glögit
Mutta se glögi. Siinä tuoksui ja maistui appelsiini, neilikka, rusinainen, vähän tamminen makeus, joka oli nerokkaasti jalostettu kanelista (itse kaneli ei maistunut suoranaisesti ollenkaan, mikä on ihanaa, sillä monesti liiallisella karvaalla kanelilla peitetään kaikki muut maut). Tekisi mieli kuvailla sitä tähän monin viinitermeiltä kuulostavin sanoin, kuten pyöreä ja antaumuksellinen, mut ehkä paras sanoa vaan, että kannattaa käydä itse maistamassa. Sekä miljöö että tarjoilut, seurasta puhumattakaan, olivat ensiluokkaisia.
Kaupungin parhaat glögit, Kainoneule Annansilmät villapaita neule
Olin pukeutunut tilaisuuteen ajatuksella: ulkona oli ensimmäisiä oikeasti kylmiä päiviä, joten mulla oli päällä Kainoneuleen Vekki-merinovillahousut ja superlämmin luomupuuvillainen Annansilmät-paita. (Näiden myös tiesin mätsäävän sisustukseen, obsessed, yes?) Tyyliä ja käytännöllisyyttä, mun pukeutumismantrat.
St George Winter garden, Pekka Jylhän teos
Tämä paita on kudottu Köyliössä zero waste-tekniikalla, jossa materiaalia ei mene hukkaan. On myös todella lämmin paita, sillä jacquard-kudos on kolmikerroksinen ja sekä neulos että lanka on pesty kudonnan yhteydessä.
Kainoneule Annansilmät-paita
Paita ei siis kutistu ja kudos on todella vahvaa. Sopii mulle, koska a) palelen herkästi ja b) lapsen kanssa sitä pääsee olemaan mikä raavinta- ja ripustuspuu milloinkin. ?
St George hotelli, winter garden kaupungin parhaat glögit
Kiitos, Bee, seurasta, jotain samaa meis on! ?? Oli niin ihana arjen irtiotto Klaus Haapaniemen ja Pekka Jylhän taiteen keskellä tekstiilikaksosen kanssa. <3
R/H Bobi coat ja kaksi ihanaa tonttua
KAupungin parhaat glögit

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

Kaupallinen yhteistyö: Kainoneule

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *