Hae
Miia Suvi

Design-kirppislöytö: Menun String-tuoli

Kirppiksiltä voi tehdä löytöjä, myös ”tilauksesta”. Tässä mun uusin design-kirppislöytö, jonka bongasin Torista Ostetaan-ilmoituksen kautta.

Edelleen pidän tosi paljon joskus veronpalautusrahoilla ostamistani mustista Artekin Domus-tuoleista. Aiemmassa kodissa ne oli yhdistetty Menun WM String-tuoleihin, jotka tosi kivasti tasapainottaa Domus-tuolien massiivisuutta.

Pidin Menun tuoleista niin paljon, että päätin hankkia yhden tähänkin kotiin. Ja koska ovat aika klassikkoainesta, ajattelin, että voisin löytää yhden käytettynäkin.

Uusin kirppislöytö Wm string chair Menu

Siispä ilmoitus Toriin ja ta-daa: pari viikkoa siitä kuskasin sellaisen kotiin kaupungin toiselta puolelta! Nyt on kolme tuolia ja yksi penkki vieraillekin sohvan lisäksi.

Uusin kirppislöytö kotiin

Uusin kirppislöytö istui hyvin tähän kotiin. Tosi ajaton on tämä valkoisen ja mustien yhdistelmä, en kyllästy! Ja ihanan väriset kukkasetkaan ei haittaa. ? Muistan, kun mulla oli lapsena, ala-asteella (kyllä sen nimi oli silloin ala-aste eikä alakoulu), aniliininpunaiset talvilenkkarit. Nyt mulla on aniliininpunaista näiden kukkasten innoittamana myös R/H:n tennis dressin muodossa, täytyy esitellä se eri postauksessa, on NIIIN ihana!

Kukkasia ja uusin kirppislöytö

Teetkö sä löytöjä kotiin kirppareilta? Mistä? Terveisin kirppishaukka. 🙂

_______________

Seuraa Vuodenaitia myös Instassa tai Facebookissa tai lukaise edellinen postaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *